Projecte de Vida Apostòlica

pva_titol
Ésser Salesià Cooperador és una manera concreta de viure el bateig. Nosaltres volem viure l’Evangeli com ho va fer Don Dosco.
Compartim la nostra vocació salesiana amb els Salesians de Don Bosco (SDB) i les Filles de Maria Auxiliadora (FMA). La nostra manera de viure aquesta vocació té unes característiques i formes pròpies.
Aquest estil neix d’unes accentuacions evangèliques específiques, suscitades per la sensibilitat educativa i popular de Don Bosco; sensibilitat que l’Esperit Sant va suscitar en ell.
Don Bosco volia uns Salesians Externs que es coordinessin amb els Salesians Interns de les seves obres, en la gran Obra de l’atenció i de l’educació de la joventut necessitada de la seva època.
Així van néixer els Salesians Cooperadors, com a col·laboradors en la seva missió juvenil i els constituí com a Associació Eclesial: una entitat ben organitzada per fer més efectives les seves actuacions.
El Projecte de Vida Apostòlica és una autèntica regla de vida i actuació dels Salesians Cooperadors, on s’expressa l’organització Interna, les seves activitats, i especialment, els criteris d’actuació dels Salesians Cooperadors en l’àmbit personal, familiar, professional i eclesial.
Aquest documents han de permetre l’estudi i el coneixement d’aquest Projecte de Vida Apostòlica (PVA)
boto01 Projecte de Vida Apostòlica ACTUALITZAT 2013 – (Català)
boto01 Projecte de Vida Apostòlica (Català) – Versió antiga
boto01 Projecte de Vida Apostòlica (Castellà) – Versión antigua
boto01 Comentari del PVA
boto01 Fitxes de estudi del PVA