Qui som?

qui_som_titol

L’Associació dels Salesians Cooperadors és un dels grups de la Família Salesiana. Juntament amb la Societat de Sant Francesc de Sales i l’Institut de les Filles de Maria Auxiliadora i altres grups oficialment reconeguts.

És portadora de la comuna vocació salesiana, corresponsable de la vitalitat del projecte de Don Bosco en l’Església i en el món.

L’Associació aporta a la Família Salesiana els valors específics de la seva condició secular, en el respecte de la identitat i autonomia pròpies de cada grup. Viu una particular relació de comunió amb la Societat de Sant Francesc de Sales que, per voluntat del Fundador.

Té en la Família un paper específic de responsabilitat.

Els Salesians Cooperadors viuen la seva fe en la pròpia realitat secular. Tot inspirant-se en el projecte apostòlic de Don Bosco, senten viva la comunió amb els altres membres de la Família Salesiana. Es comprometen en la mateixa missió juvenil i popular, de forma externa i associada. Treballen per al bé de l’Església i de la societat, de forma adaptada a la seva condició i a les seves possibilitats concretes.