Llars Don Bosco

LLDB_Banner
 

Trobada Anual 2021

Benvolguts i benvolgudes!

Aquest anys sí que ens podrem veure! Després d’aquest temps tant dur que hem viscut, aquest any ens trobarem de manera presencial a Martí Codolar.

Caldrà que siguem respectuosos amb les mesures sanitàries, però podrem trobar-nos personal el diumenge 24 d’octubre.

Començarem, com en altres anys plegats, amb il·lusió i empenta, per fer créixer les nostres famílies i el nostre moviment familiar.

El Papa Francesc ens proposa aprofundir en la bellesa i l’alegria de l’amor familiar, per això ha convocat un any especial de la família. Ens afegirem a la seva proposta treballant, nosaltres, també l’exhortació de l’alegria de l’amor (Amoris Laetitia).

El Jordi G. i la Yolanda O. del nostre moviment de Llars ens ajudaran en aquesta treball d’aprofundiment i reflexió.

Animem a tothom a participar de la trobada!! Ens veiem el 24 d’octubre a Martí Codolar.

 
 

Donar a conèixer Llars Don Bosco

Al Consell provincial de Llars Don Bosco, estem interessats en iniciar una reflexió que ens ha de portar a donar a conèixer Llars Don Bosco. Fer que el nostre moviment sigui millor, millor per als que en formem part i millor per a les famílies que ens envolten.

Volem promoure un temps per pensar en com donar difusió a la nostra proposta per a les famílies i per la Pastoral Familiar Salesiana.

Ens voleu ajudar? Voldríem que tots plegats trobéssim la manera de fer que Llars Don Bosco arribi al major nombre de famílies. Com ho podem fer?

Pensem-hi.

 
 
 

Temes Curs 2021/2022 #ElSecretDeLaFamília

Temes de formació anuals

Temes treballats als grups

 
 

Ideari de Llars Don Bosco

Marc de Referència per a la Pastoral Familiar Salesiana

Enllaços